Börja spela ishockey

Vi är många vuxna som har ett stillasittande arbete och vi rör inte på oss som vi kanske gjorde förr. Det är viktigt att vi hittar någon form av aktivitet där vi får röra på oss. Detta gäller både vuxna och barn. Som vuxen kan man tjata på sina barn att de ska ut och röra på sig och inte sitta hemma med sina telefoner och surfplattor.

Frågan är hur de vuxna själv agerar, efter en dags jobb så kan man vara trött i huvudet men absolut inte slutkörd i kroppen. Det är nödvändigt att vi rör på oss i någon form och det hjälper till både fysisk och mentalt. Kanske ishockey kan vara något som både passar barn och vuxna, i alla fall att åka skridskor. Som vuxen så kanske man åkte skridskor som ung men de skridskorna kanske har gjort sitt. Ta en titt på utbudet hos Sticksonline som säljer hockeyklubbor och utrustning för hockey online.

För att kunna åka skridskor så kanske det finns tillgång till hockeyrink i närheten där ni bor. Bor man på en mindre ort så kanske ni kan gå tillsammans några och skotta upp på någon närliggande sjö en yta att kunna åka på. Se dock till att isen är tjock nog för att vara ute och på isen. Se också till att skaffa hjälm om man skulle ramla så skyddas i alla fall huvudet. Vill barnen spela match så gäller det att skaffa hockeyklubba och puck. Kanske man även köper hockeyskydd som skyddar mer.