Alpina VM i Åre

Vintersporter kanske inte är så vanligt att man skriver om så här i början på juni, men ibland så måste man och då gör vi det. Det är nämligen så att Alpina VM kommer att gå av stapeln i Åre i början av februari 2019 och den som tidigare varit och tittat på ett sådant arrangemang vet att det är värt att åka på detta.

Det gäller att vara ute i god tid dels för att för att säkra sina platser men också få information om hur man bokar med mera. Har man ett stort intresse för dessa tävlingar så vill man gärna ha så mycket information som möjligt om själva tävlingen. Denna VM fest vill man alltså inte missa och för att uppleva den så är det hög tid att planera in vecka 6 och 7 nästa år, 2019. Alltså från och med den 5 februari till och med den 17 så kommer Åre att vara värd tävlingen för tredje gången.

Självklart så är det tävlingarna som står i fokus och man kommer att bjudas på Slalom likaväl som Storslalom. Men också Super G, Störtlopp, Alpin kombination och lagtävling av världens bästa åkare. Hela 11 världsmästare ska koras under perioden i Åre. Det kommer att hända mycket under den tid som tävlingarna hålls så håll koll på Skitars sajt som för övrigt är stor sponsor av arrangemanget. VM som serveras i Åre under februari månad i Åre är alltså det näst största tävlingen efter OS så passa på att uppleva detta och boka dina biljetter redan idag.