Fotbollslagets 12:e spelare

Det brukar pratas om fotbollslagets 12:e spelare då det pratas om supportrar, det är dessa som hjälper till under matcherna att få laget att kämpa sig till en vinst. De är viktigare än man kan tänka sig då laget vet och ser att de har sina supportrar på plats. De blir som den tolfte spelare som sitter på läktarna och hejar fram laget.

Man hymlar inte vilket lag som man hejar på utan visar gärna detta med matchtröjor och annat med lagets färger och logga. Man är stolt att få vara med som den 12:e spelaren och ge det stöd till favoritlaget. Mest stolt är man på hemmamatcherna där man med alla andra hjälper till att motivera laget på allra bästa sätt.

På bortamatcherna så får man en samhörighet med de andra tillresta supportrarna, det finns säkert de som rest långt för att få uppleva sitt favoritlag på plats. Med lagets tröjor på sig så ser man direkt vilken supporter man är och ord kan vara överflödiga utan samhörigheten syns på färgerna och klädseln.

Supporterresor är vanligt förekommande och det kan vara ett tillfälle att träffa likasinnade och få uppleva fotbollen från den allra bästa sidan. Att tillsammans få vara med på plats och att heja fram sitt favoritlag till seger är något oslagbart och något som fler borde få uppleva.