Hitta på roliga sommaraktiviteter

Den svenska sommaren kompenserar lite Grand för den långa mörka vintern. Kompensationen består av de ljusa nätterna. Du kan i stora delar av Sverige gå ut på en golfrunda på kvällen klockan 9. Det finns dock saker du kan göra hemma på tomten som att skjuta prick till exempel. Ett tips kan vara att skaffa slangbellor inför sommaren.

Trevliga familjeaktiviteter

Tillsammans med familjen finns det mycket trevligt att göra, varför inte gå ut och spela bangolf. Golfbanor finns på de flesta ställen i landet och dessutom oftast finns de vid campingplatser och badplatser. Det är en trevlig förströelse samtidigt som det håller ihop familjen även om det finns inslag av konkurrens. Ta med en kaffekorg och bege er till golfbanan.

Cykla med hela familjen

Det är trevligt att cykla och ett bra sätt att vistas i naturen med familjen. Runt om i Sverige finns det reparerade säkra cykelleder där det känns tryggt och bra att cykla med familjen. Några av dessa kanske du har runt knuten annars får du ta cyklarna på bilen och ge dig iväg till någon av de spännande cykellederna. På sommaren går det utmärkt att kombinera en cykelsemester med bad och vattenlekar.