Det stora intresset för ishockey

Alla har vi olika intressen och då det kommer till sport så finns det ett stor antal som har det stora intresset för ishockey, och kanske NHL i första hand. Det är inte alls konstigt då vi har förmånen att ha levererat en massa duktiga spelar till denna liga. Tvillingarna Sedin, Henrik Lundkvist och Foppa så klart, för att nämna några.

Vi går mot vintern och det är ju hockeyns stora årstid. Här hemma i Sverige så har hockeysäsongen startat om än med lite publik på grund av den pandemi som årder. Vi får nöja oss att se på TV de matcher som spelas. Detta gör vi redan med matcher från NHL. Tack vare den stora utvecklingen med Internet så kan vi streama matcher som sänds. Vissa gånger live och andra gånger då det passar oss bättre.

Man kanske samlas ett gäng nära vänner och ser på någon match. Se till att ha skaffat rätt matchtröja till nästa gång ni träffas och ska se på en NHL match. Dessa kan hittas på nätet och finns för de flesta lag som spelar i NHL. Kanske så är Colorado Avalanche dina favoriter där Foppa spelade och avslutade sin karriär som hockeyspelare. Oavsett vilket lag som står dig närmast så finns det en matchtröja som väntar på dig.

Vi hoppas naturligtvis på en fantastisk NHL säsong och må bästa lag vinna!!