Planera din träning väl

Att hålla igång med träningen har många fördelar för vår allmänna hälsa är vi nog alla överens om, men ibland kan det vara svårt att ta sig i kragen och verkligen ge sig ut för att träna. Ett bra sätt för att öka motivationen till att träna är att planera väl.

Träningsschema

När det väl är dags att sätta dig ner och planera din träning, se då till att ta god tid på dig och stressa dig inte igenom denna process. Att göra ett träningsschema är för många inspirerande men det kan lätt bli så att du lägger in för många eller hårda pass och jämför dig själv med andra. Kom då ihåg att du ska planera din träning utifrån dina egna personliga förutsättningar.

Målsättning

När du planerar din träning är det bra att ha i åtanke vad det är du vill med träningen. Vad vill du uppnå? Skriv därefter ner målsättningar som ligger i linje med det du strävar efter. Ett bra tips är att du skriver ner flera olika delmål som dessutom känns rimliga att uppnå. Klicka här för att hitta snygga och användbara produkter som du kan ta hjälp av när du ska planera din träning!